Overslaan en naar de inhoud gaan

Rieu wil samenwerken met Joling: 'Heb geen fuck te doen'

Geplaatst opdinsdag 1 september 2020 - 16:00

Tijdens een inzamelingsactie voor het goede doel van radiozender NPO Radio 2 is een samenwerking tussen André Rieu en Gerard Joling beklonken.

Dj Rob Stenders vroeg Gerard Joling welk liedje hem het meest dierbaar is. Daarop gaf Joling aan dat hij als wens heeft om het nummer Eloise van Barry Ryan ooit nog eens te zingen met een orkest.

'Ik heb geen fuck te doen'
De zanger liet daarbij vallen dat hij dat zou willen doen met het orkest van Rieu. Die hing even later aan de lijn. Joling legde zijn wens uit maar gaf ook aan dat Rieu waarschijnlijk andere zorgen aan zijn hoofd heeft. Het Johan Strauss Orkest treedt vanwege corona namelijk niet op, maar de Maastrichtse stehgeiger moet zijn muzikanten wel gewoon betalen. "Ik heb geen fuck te doen man", antwoordde Rieu daarop.

Lees ook: Evenementensector: op water en brood hopen op betere tijden

Rieu hoefde daarom niet lang na te denken. "Waarom niet jongen, alles kan. Je hebt een mooie stem, dat heb ik altijd gezegd", gaf de vioolvirtuoos aan. "Alleen mogen we nu niks, dus laten we kijken als alles weer mag wat er in het vat zit."

Joling fan van Rieu
Rieu en Joling zijn geen onbekenden van elkaar. "Ik ben naar de shows geweest", zegt Joling tegen Radio 2. "Zowel naar het Ziggo Dome en naar Maastricht. Daar hebben we de verjaardag van jouw grote vriend gevierd, David Hasselhof. Het was een fantastische avond."

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen