Overslaan en naar de inhoud gaan

Rieu voegt concerten toe aan nieuwe Vrijthofreeks

Geplaatst opdinsdag 26 september 2017 - 12:58

Vioolvirtuoos André Rieu heeft drie concerten toegevoegd aan de Vrijthofreeks van 2018.

De eerder geplande concerten waren zo snel uitverkocht, dat hij besloot nieuwe shows op de agenda te zetten.

Nieuwe speeldagen
De nieuwe speeldagen zijn 13, 14 en 15 juli. Mensen die eerder buiten de boot vielen tijdens de kaartverkoop, krijgen woensdag vanaf 10:00 uur een herkansing. Naar verwachting gaan ook deze tickets rap de deur uit. Rieu zelf wil het liefst twaalf dagen op de bühne staan, waardoor er nog minstens zes concerten bij moeten komen.

Lees ook: André Rieu wil twaalf keer op Vrijthof in 2018

Veertiende editie
Het wordt de veertiende editie van de inmiddels beroemde reeks concerten op het Vrijthof. Ooit begon het als een eenmalig evenement, maar inmiddels weet de liefhebber niet meer beter. En is het evenement niet meer weg te denken uit de Limburgse hoofdstad.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen