Overslaan en naar de inhoud gaan

Rieu reikt WMC André Rieu Young Talent Award uit

Geplaatst opmaandag 24 juli 2017 - 22:16

In de Rodahal in Kerkrade heeft violist en dirigent André Rieu de WMC André Rieu Young Talent Award uitgereikt aan Samuel Agustín Aguirre.

De Colombiaanse hoboïst en dirigent woont in Eygelshoven en studeert aan het Conservatorium van Maastricht.

André Rieu Aanmoedigingsprijs
De award is bestemd voor een jonge, getalenteerde muzikant die zich tijdens de afgelopen jaren bewezen heeft. Eerder kreeg de Colombiaan al de André Rieu Aanmoedigingsprijs. André Rieu beloofde de Colombiaan maandagavond ook een nieuw instrument, een viool. Rieu is beschermheer van het Wereld Muziek Concours dat in juli in Kerkrade zijn 18e editie beleeft.

Het L1 TV-programma Blaaskracht maakte onlangs een portret van Samuel Agustín Aguirre en de familie Spapens uit Eygelshoven die voor de Colombiaan gastgezin is.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Recordaantal deelnemers voor Wereld Muziek Concours
WMC verwacht quitte te spelen na drukbezochte editie
'Komend WMC misschien wel belangrijkste ooit'
Björn Bus en Henk Smit nieuwe artistiek managers WMC
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen