Overslaan en naar de inhoud gaan

Ridderronde verandert naam in RSM Wealerronde

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 16:32

De Ridderronde in Maastricht gaat vanaf dit jaar verder onder de naam RSM Wealerronde.

Dat maakte de organisatie donderdag bekend.

Naam verbinden
Accountantskantoor RSM en autohandelaar Wealer zijn al jaren sponsor van de wielerronde, die dit jaar op 9 augustus wordt verreden. Beide hebben nu besloten hun naam aan de ronde te verbinden.

Vrijdags
De
RSM Wealerronde voerde onlangs nog meer veranderingen door. Traditioneel vond de koers plaats op de tweede woensdag na de finish van de Tour de France, maar dat is op verzoek van fans en sponsoren verplaatst naar de tweede vrijdag na de Tour. Ook is het parcours gewijzigd om een gevaarlijke bocht op het Onze Lieve Vrouweplein uit de route te halen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen