Verstappen traint met Verhoeven (25 aug 2020)

Voorbereiding GP België: Max traint met Rico Verhoeven

In aanloop naar de Grand Prix van België heeft Max Verstappen een potje getraind met kickboxkampioen Rico Verhoeven.

Verstappen: 'Liefst had ik eruit gezien als Rico Verhoeven'

In het meinummer van het magazine Men's Health doet Formule 1-coureur Max Verstappen een ontboezeming. "Het liefst had ik eruit gezien als Rico Verhoeven", doelt hij op de gespierde kickbokser. "Maar die zou dan weer nooit in een F1-auto passen.''

Clinic Rico Verhoeven: 'Alleen Badr Hari geeft wel eens op!'

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is niet onder de indruk van het gevecht zaterdagavond tussen Badr Hari en Hesdy Gerges.

Amerikanen zien Chantal Janzen aan voor vrouw kickbokser

Chantal Janzen is in Nederland en Duitsland een beroemde verschijning; in de Verenigde Staten daarentegen, kennen ze de Tegelse blondine niet.

Max Verstappen in de ring tegen wereldkampioenen boksen

Als het aan Nieky Holzken en Rico Verhoeven ligt, dan staat Max Verstappen binnenkort met twee bokskampioenen in de ring.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten