Overslaan en naar de inhoud gaan

Ricksen viert 42ste verjaardag: 'Er zullen nog vele volgen'

Geplaatst opvrijdag 27 juli 2018 - 14:40

Oud-voetballer Fernando Ricksen viert vrijdag zijn 42ste verjaardag. Als het aan de Heerlenaar ligt is het nog lang niet zijn laatste verjaardag.

"Er zullen nog veel verjaardagen volgen", zo laat de Heerlenaar via het Twitteraccount van zijn vriend en biograaf Vincent de Vries weten.

Spierziekte
In 2013 maakte Ricksen bekend aan de spierziekte ALS te lijden. Die ziekte maakte een eind aan zijn carrière. Ook moest hij daardoor zijn wens opgeven om ooit hoofdtrainer te worden bij zijn jeugdliefde Fortuna Sittard. Ondanks de ziekte is de gezondheid van de twaalfvoudig international stabiel.

Lees ook: Vriend van Ricksen: 'Verhaal bullshit, hij is stabiel'

Felicitaties
Ricksen wordt op Twitter volop gefeliciteerd. Zijn geliefde oude clubs Fortuna Sittard, Glasgow Rangers en Zenit Sint Petersburg staan ook uitgebreid stil bij de verjaardag van de clubheld.

Oude liefde
De Heerlenaar heeft de promotie van Fortuna Sittard op de voet gevolgd. Ricksen is dan ook blij dat zijn oude liefde na jarenlange afwezigheid weer terugkeert op het hoogste niveau. Eerder liet hij aan 1Limburg weten dat er graag bij de eerste competitiewedstrijd van de Sittardenaren wil zijn.

Lees ook: Ricksen kijkt uit naar eerste wedstrijd van Fortuna

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen