Overslaan en naar de inhoud gaan

Rick van Meel (35) nieuwe wethouder Nederweert

Geplaatst opzaterdag 17 december 2016 - 12:42

Rick van Meel wordt door de CDA-fractie voorgedragen als nieuwe wethouder in de gemeente Nederweert. Hij volgt Hubert Mackus op, die vrijdag is geïnstalleerd als gedeputeerde van de provincie Limburg.

Van Meel is sinds 2014 voorzitter van het CDA in Nederweert.

Werk
Hij werkt bij Ducot Engineering & Advies in Roermond maar zegt zijn baan op. "Dit is het moment voor mij. Ik wil niet aan de zijlijn staan. Ik wil in de maatschappij staan en voor de maatschappij aan de slag."

Het is de bedoeling dat Van Meel ook na de verkiezingen in 2018 terugkeert als wethouder, mocht het CDA dan weer deel gaan uitmaken van de coalitie. "Ik heb er heel veel zin in", zegt hij.

Naar verwachting wordt hij op 3 januari geïnstalleerd.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Oud-wethouder Frans Willekens van Nederweert overleden
Nederweerter raadslid Frans Kurstjens overleden
Nederweert verplaatst carpoolplaats na klachten
Miljoenennota: verdeelde reacties Limburgse politiek
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen