Nederlandse ijshockeyers degraderen naar 2e divisie

De Nederlandse ijshockeyers met de Limburgers Kai Willems, Jord Smit en Rick van Haren hebben het wereldkampioenschap in Talinn met een nederlaag afgesloten.

Eerste winst voor ijshockeyers op WK

De Nederlandse ijshockeyers hebben donderdag hun eerste winstpunten te pakken op het wereldkampioenschap in Divisie 1B.

Oranje ijshockeyers verliezen ook tweede wedstrijd op WK

De Nederlandse ijshockeyers hebben ook de tweede wedstrijd op het WK in divisie IB verloren.

Oranje ijshockeyers degraderen naar tweede divisie

De Nederlandse ijshockeyers komen bij de volgende wereldkampioenschappen uit in de tweede divisie A.

Flinke nederlaag Oranje-ijshockeyers op WK

Het Nederlandse ijshockeyteam heeft op het wereldkampioenschap in divisie IB ook de tweede wedstrijd verloren.

Slecht begin voor Nederlandse ijshockeyers op WK

De Nederlandse ijshockeyers zijn de strijd om het wereldkampioenschap in divisie 1B slecht begonnen. Het team met Eaters-speler Rick van Haren verloor de openingswedstrijd in Belfast met 1-6 van Japan.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten