Overslaan en naar de inhoud gaan

Ricciardo ontvangt excuses van Verstappen

Geplaatst opzondag 30 juli 2017 - 16:17

Max Verstappen heeft zijn excuses aangeboden aan Red Bull-teamgenoot Daniel Ricciardo, die hij per ongeluk uit de Grand Prix van Hongarije reed.

Volgens Verstappen is een dergelijk incident met een teamgenoot 'het laatste dat je wil'.

Goede relatie
"Ik heb altijd een goede relatie gehad met Daniel en dat wil ik graag zo houden. Mijn excuses aan hem. Kimi Raikkonen remde, ik moest uitwijken en Valtteri Bottas duwde me naar buiten. Daardoor kwam ik in de problemen. We remden allebei diep de bocht in en toen kon ik niets meer doen", analyseerde de Limburgse coureur.

Tijdstraf
Door de botsing met Ricciardo, die daardoor uitviel, kreeg Verstappen een tijdstraf van tien seconden. "Ik heb iemand geraakt en die is uitgevallen, dus dan kan dat gebeuren", reageert hij nuchter op de straf. "Wat ik van de tijdstraf vind? Daar ga ik niet over."

Lees ook: Verstappen eindigt als vijfde in Hongarije na tijdstraf

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Verstappen zevende in kwalificatie Boedapest
Vette pech voor Verstappen: exit in zesde ronde
Alleen Hamilton is sneller dan Verstappen in Hongarije
Verstappen sneller dan Ricciardo in derde vrije training
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen