Overslaan en naar de inhoud gaan

Ricardo Snijders geeft tegenstander genadeklap

Geplaatst opzondag 17 maart 2019 - 16:05

Ricardo Snijders heeft zijn zeventiende profoverwinning op rij gepakt in Voerendaal.

Hij deed dat door de Duitse Turk Dennis Sterl-Guedes te verslaan.

Overeind krabbelen
De Heerlenaar won in de zesde ronde door een knock-out. De bokser uit Aken ging daarvoor al twee keer tegen de grond maar krabbelde steeds overeind. Bij de derde keer gaf de scheidsrechter hem tien tellen en wees Snijders als winnaar aan.

Gooi naar Europese titel​
Snijders is al Nederlands kampioen, Benelux-kampioen en gaat over een paar weken een gooi doen naar de Europese titel. Tijdens het gala Furenthela War in Voerendaal kwamen meerdere Limburgse boksers in actie. Xavier Köhlen uit Sittard-Geleen wist zijn partij tegen Bryan Nisia op punten te winnen. Het werd 82-70 in het voordeel van Köhlen.

L1mburg Centraal
Meer hierover ook in L1mburg Centraal

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen