Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ricardo Snijders geeft tegenstander genadeklap

Geplaatst opzondag 17 maart 2019 - 16:05

Ricardo Snijders heeft zijn zeventiende profoverwinning op rij gepakt in Voerendaal.

Hij deed dat door de Duitse Turk Dennis Sterl-Guedes te verslaan.

Overeind krabbelen
De Heerlenaar won in de zesde ronde door een knock-out. De bokser uit Aken ging daarvoor al twee keer tegen de grond maar krabbelde steeds overeind. Bij de derde keer gaf de scheidsrechter hem tien tellen en wees Snijders als winnaar aan.

Gooi naar Europese titel​
Snijders is al Nederlands kampioen, Benelux-kampioen en gaat over een paar weken een gooi doen naar de Europese titel. Tijdens het gala Furenthela War in Voerendaal kwamen meerdere Limburgse boksers in actie. Xavier Köhlen uit Sittard-Geleen wist zijn partij tegen Bryan Nisia op punten te winnen. Het werd 82-70 in het voordeel van Köhlen.

L1mburg Centraal
Meer hierover ook in L1mburg Centraal

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen