Gouverneur Bovens doet aangifte na burgemeesterslek

Gouverneur Bovens gaat aangifte doen, omdat er vertrouwelijke informatie over de burgemeestersbenoeming van Beekdaelen is gelekt.

'Van Rey speelde ordinair vals bij burgemeestersbenoeming'

Volgens het Openbaar Ministerie (OM) speelde Jos van Rey 'ordinair vals' bij de burgemeestersbenoeming in Roermond.

Van Rey heeft spijt van telefoontje met Offermanns

Jos van Rey heeft enorm veel spijt van het telefoontje dat hij in 2012 met Ricardo Offermanns pleegde. Niet zozeer voor zichzelf, maar vooral voor de oud-burgemeester van Meerssen en Roerdalen.

Offermanns: PvdA schuift aan bij onderhandelingstafel

De PvdA zal binnen afzienbare tijd tóch aanschuiven aan de onderhandelingstafel over een nieuw kabinet.

Mooiste delen van Limburg samen als Grenspark

Het zijn de plekken waar Limburg op zijn mooist is. Heuvels en holle wegen in het zuiden. Zandduinen en uitgestrekte bossen in het noorden.

'Provincie was zorgvuldig bij benoeming natuurvoorzitters'

Het provinciebestuur zegt dat er sprake is geweest van een zorgvuldige procedure bij de benoeming van de nieuwe voorzitters van de nationale parken in Limburg.

Offermanns snapt beeld 'bestuurlijk aangeschoten wild'

Ricardo Offermanns heeft begrip voor het beeld dat is ontstaan dat de provincie 'bestuurlijk aangeschoten wild' heeft benoemd tot voorzitter van verschillende natuurgebieden in Limburg.

Vraagtekens SP bij benoeming omstreden natuurvoorzitters

De SP-fractie in Provinciale Staten zet grote vraagtekens bij de benoeming van Ricardo Offermanns, Herman Vrehen, Toine Gresel en Bert Kersten tot voorzitter van vier Limburgse natuurparken.

Gedeputeerde: niet blijven afrekenen op foute handeling

Gedeputeerde Patrick van der Broeck vindt het geen probleem dat drie mensen met een vlekje op hun verleden voorzittters worden van de nationale parken in Limburg.

Bestuurders met omstreden verleden voorzitter natuurpark

De provincie Limburg heeft oud-burgemeester Ricardo Offermanns aangewezen als nieuwe voorzitter van Nationaal Park De Meinweg.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten