Celstraf en tbs voor ontuchtpleger Ricardo G. (42)

De 42-jarige Ricardo G. uit Simpelveld is vrijdag door de rechter veroordeeld voor seksueel misbruik en een reeks mishandelingen.

Uitspraak in zaak ontuchtverdachte Ricardo G.

Ontuchtverdachte Ricardo G. uit Simpelveld krijgt vrijdag zijn straf te horen.

OM eist 9 jaar cel en tbs tegen ontuchtverdachte Ricardo G.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een celstraf van negen jaar en tbs met dwangverpleging geëist tegen de 42-jarige ontuchtverdachte Ricardo G. uit Simpelveld.

Ricardo G. lijdt aan 'scheefgroei in persoonlijkheid'

De Brunssumse misbruikverdachte Ricardo G. heeft volgens het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie NIFP een 'scheefgroei in zijn persoonlijkheid.'

Ontuchtverdachte Ricardo G. aangevallen in gevangenis

Ricardo G. (42) uit Simpelveld, verdachte in een grote zedenzaak, is in zijn cel in de Sittardse gevangenis De Geerhorst aangevallen door mede-gedetineerden.

Verdachte Ricardo G. breekt en geeft seksueel misbruik toe

Misbruikverdachte Ricardo G. uit Simpelveld heeft bij de rechtbank in Maastricht toegegeven dat hij een zeer jong meisje seksueel heeft betast.

Misbruikverdachte geeft toe: ik heb jong meisje betast

Misbruikverdachte Ricardo G. uit Brunssum heeft bij de rechtbank in Maastricht toegegeven dat hij een zeer jong meisje seksueel heeft betast.

Verdachte ontkent verkrachten ex: 'Hadden vrijwillig seks'

Ontuchtverdachte Ricardo G. (42) uit Brunssum geeft toe zijn ex-vriendinnen te hebben geslagen, maar verkrachting ontkent hij met klem.

Proces tegen zedenverdachte Brunssum van start

De Brunssumse zedenverdachte Ricardo G. (42) staat woensdag voor de rechter.

Zedenzaak Brunssum eind maart voor rechter

De Brunssumse zedenverdachte Ricardo G. (41) moet zich eind maart voor de rechter verantwoorden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten