Overslaan en naar de inhoud gaan

Ricardo Floris verbetert persoonlijk record in Valencia

Geplaatst opzondag 1 december 2019 - 14:58

Ricardo Floris heeft zijn persoonlijk record op de tien kilometer hardlopen aanmerkelijk verbeterd.

Zijn tijd was goed voor eindplek 32.

50 seconden sneller
De Maastrichtse atleet kwam in Valencia na 30 minuten en 39 seconden over de streep en snoepte daarmee 50 seconden af van de tijd die hij begin november in de ENCI-Bergloop nodig had voor deze afstand.

Wereldrecord
Joshua Cheptegei won de wedstrijd in Valencia en vestigde in de Spaanse stad een nieuw wereldrecord. De Oegandees legde de afstand af in 26 minuten en 38 seconden en verbeterde de oude toptijd van de Keniaan Patrick Komon met zes seconden.

Cheptegei was in Valencia een klasse apart. Hij had op de finish een voorsprong van een minuut en 41 seconden op zijn landgenoot Kevin Kibet, die beslag legde op de tweede plaats.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen