Overslaan en naar de inhoud gaan

Rianne Letschert finalist voor Topvrouw van het jaar

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 7:33

Rector Magnificus Rianne Letschert van de Universiteit Maastricht is één van de drie finalisten voor de titel Topvrouw van het jaar 2019.

De vijfkoppige jury van de verkiezing, onder leiding van Jet Bussemaker, heeft de drie finalisten bekend gemaakt.

Finalisten
Naast Rianne Letschert zijn de topvrouwen Agnes Koops en Daphne de Kluis genomineerd. Koops is lid van de Raad van Bestuur van PwC en voorzitter van PwC Accountants N.V. En De Kluis is CEO of Commercial Banking en lid van het Executive Committee ABN AMRO.

In de finale moeten de vrouwen in een persoonlijke presentatie de juryleden ervan proberen te overtuigen dat zij de titel Topvrouw van het jaar 2019 het meest verdienen.

Rolmodel
De Topvrouw van het jaar wordt niet alleen gekozen op basis van de behaalde resultaten. De jury beoordeelt ook de mate van durf, ambitie en leiderschapsstijl. De manier waarop de vrouwen deze kwaliteiten inzetten om als rolmodel te fungeren, zal doorslaggevend zijn.

De drie finalisten werden geselecteerd uit in totaal tien genomineerde topvrouwen. De winnares wordt op 26 september bekend gemaakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts