Overslaan en naar de inhoud gaan

Rianne Letschert finalist voor Topvrouw van het jaar

Geplaatst opdonderdag 18 juli 2019 - 7:33

Rector Magnificus Rianne Letschert van de Universiteit Maastricht is één van de drie finalisten voor de titel Topvrouw van het jaar 2019.

De vijfkoppige jury van de verkiezing, onder leiding van Jet Bussemaker, heeft de drie finalisten bekend gemaakt.

Finalisten

Naast Rianne Letschert zijn de topvrouwen Agnes Koops en Daphne de Kluis genomineerd. Koops is lid van de Raad van Bestuur van PwC en voorzitter van PwC Accountants N.V. En De Kluis is CEO of Commercial Banking en lid van het Executive Committee ABN AMRO.

In de finale moeten de vrouwen in een persoonlijke presentatie de juryleden ervan proberen te overtuigen dat zij de titel Topvrouw van het jaar 2019 het meest verdienen.

Rolmodel

De Topvrouw van het jaar wordt niet alleen gekozen op basis van de behaalde resultaten. De jury beoordeelt ook de mate van durf, ambitie en leiderschapsstijl. De manier waarop de vrouwen deze kwaliteiten inzetten om als rolmodel te fungeren, zal doorslaggevend zijn.

De drie finalisten werden geselecteerd uit in totaal tien genomineerde topvrouwen. De winnares wordt op 26 september bekend gemaakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen