Coffeeshop Sky Roermond

Roermond begint vergunningsprocedure nieuwe coffeeshops

Ondernemers die een coffeeshop in Roermond willen runnen, kunnen tussen 4 januari en 28 februari een plan indienen bij de gemeente.

file roermond duitsers
Roermond vreest komst 'Venlose' Duitsers op feestdag

De oproep van Venlo aan Duitse kooptoeristen om komend weekend de stad vooral niet te vereren met een bezoek, is slecht gevallen bij de gemeente Roermond.

Rianne Donders burgemeester Roermond (7 aug 2020)
Raad Roermond: Donders mag gaan voor tweede termijn

Wat de gemeenteraad van Roermond betreft mag Rianne Donders langer burgemeester blijven. De raad heeft besloten haar aan te bevelen voor herbenoeming per 30 januari 2021.

Rianne Donders burgemeester Roermond (7 aug 2020)
Roermondse raad beslist over herbenoeming Rianne Donders

De gemeenteraad van Roermond neemt donderdagavond een besluit over de herbenoeming van burgemeester Rianne Donders. Sinds januari 2015 is Donders burgemeester en daar wil ze een tweede termijn van zes jaar aan vastplakken.

Rianne Donders burgemeester Roermond (7 aug 2020)
Donders: 'Te makkelijk om te roepen dat Outlet dicht moet'

Burgemeester Rianne Donders van Roermond vindt het te gemakkelijk te roepen dat het Outlet Center moet worden gesloten, nu is gebleken dat zes mensen die er werken zijn besmet met corona.

outlet drukte roermond (19 jul 2020)
Donders: Mogelijk minder bezoekers toelaten bij Outlet

De bezoekersaantallen voor het Outlet Center in Roermond gaan mogelijk verder omlaag. Dat heeft een woordvoerder van de gemeente Roermond namens burgemeester Rianne Donders laten weten.

Drukte Outlet Roermond (16 mei 2020)
'Outlet werkt aan plan om coronaregels te handhaven'

De Designer Outlet in Roermond legt dinsdag een plan op tafel om drukke taferelen zoals in het voorbije weekend te voorkomen.

Drukte Outlet Roermond (16 mei 2020)
'Outlet Roermond moet coronamaatregelen beter toepassen'

Het Outlet Center in Roermond moet beter letten op de coronamaatregelen.

ANP-345621424
Donders: 'Rust gevonden na verlies zoon bij crash Tripoli'

Tien jaar na de vliegramp in Tripoli waarbij haar zoon en diens vriendin omkwamen, heeft burgemeester Rianne Donders van Roermond rust gevonden.

Retailpark Roermond, drukte, handhaving, coronamaatregelen
Sluiten campings en jachthaven juridisch niet mogelijk

Het is juridisch niet mogelijk om de campings en jachthavens in Roermond met Pasen te sluiten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten