Overslaan en naar de inhoud gaan

Reuvernaar overleden na inslikken autosleutel in Barcelona

Geplaatst opzondag 8 augustus 2021 - 19:28

De 37-jarige Nederlander die vrijdag in Barcelona overleed nadat hij een autosleutel had ingeslikt, is een man uit Reuver.

Het gaat volgens De Limburger om een bekend persoon in Noord-Limburg. Dat bevestigen meerdere bronnen binnen de Marokkaanse gemeenschap aan de krant.

Opschudding
De autoriteiten van Barcelona hebben in een verklaring laten weten dat de man samen met zijn vrouw en twee kinderen op vakantie was in de Catalaanse stad. Volgens de verklaring was de man 'buiten zichzelf' en veroorzaakte hij donderdagavond laat opschudding in een supermarkt in de wijk Sarrià-Sant Gervasi.

Sleutel in de keel
Kort nadat de politie naar de supermarkt was gekomen, verloor de Limburger het bewustzijn. De agenten probeerden de man te reanimeren. Ze kregen daarbij assistentie van een medisch team. De man bleek een sleutel in zijn keel te hebben. Nadat hij die uitgespuugd had, werd de man met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Daar is hij in de nacht van donderdag op vrijdag rond 2:15 uur overleden.

De exacte oorzaak voor zijn dood wordt onderzocht door de Spaanse politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen