Gaslekkage uit koelcel in supermarkt Albert Heijn Reuver (15 okt 2020)

Supermarkt Reuver ontruimd om gaslek

Het filiaal van supermarkt Albert Heijn in Reuver is donderdagochtend korte tijd ontruimd geweest vanwege een mogelijke gaslekkage.

Collectebus Quinn Brummans Reuver
Digitale schandpaal dreigt voor dief collectebus ziek kind

Een winkel in Belfeld dreigt met de digitale schandpaal voor de dief van een collectebus, die bedoeld was voor een ernstig ziek kind.

Grote hennepkwekerij met 1000 planten Keulseweg Reuver (01 okt 2020)
Grote hennepkwekerij in Reuver opgerold

De politie heeft in Reuver een grote hennepkwekerij ontdekt met zo'n duizend planten.

Gereedschap brandweer
Politie krijgt zestien tips over diefstallen bij brandweer

De politie heeft zestien tips gekregen naar aanleiding van de aflevering Opsporing Verzocht dinsdagavond over diefstallen bij brandweerkazernes in Venlo en Reuver.

stock brandweer ongeval
'Diefstal gereedschap brandweer kan levens kosten'

Brandweerkazernes zijn dit jaar een paar keer doelwit geworden van inbrekers. Zo ook in Venlo en in Reuver. Dieven maakten vooral jacht op hydraulisch gereedschap.

spoorlijn, rails, landelijk, enkel spoor, stock
Geen treinen tussen Reuver en Swalmen door seinstoring

Het treinverkeer tussen Reuver en Swalmen is dinsdagochtend stilgelegd in verband met een seinstoring.

stock brandweer ongeval
Dieven doelgericht op zoek naar gereedschap van brandweer

De inbrekers die maandagochtend de brandweerkazerne in Reuver binnendrongen, leken doelgericht op zoek naar de set hydraulisch gereedschap. Ze lieten andere waardevolle spullen namelijk gewoon op de brandweerwagen zitten.

Inbraak Inbreker
Dieven jatten gereedschap uit brandweerkazerne

Inbrekers hebben in de nacht van zondag op maandag ingebroken in de brandweerkazerne in Reuver. Ze namen al het hydraulische gereedschap mee.

Straten in Reuver blank door waterleidingbreuk (22 aug 2020)
Straat in Reuver staat blank door waterleidingbreuk

Door een waterleidingbreuk staat zaterdagavond de Rijksweg in Reuver blank.

kermis, draaimolen, houten paard (stock)
Kermissen in Beesel en Reuver toch afgelast

De gemeente Beesel heeft besloten de kermissen van Beesel en Reuver dit jaar niet door te laten gaan. De gemeente vindt de gezondheidsrisico's in verband met het coronavirus te groot.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten