Overslaan en naar de inhoud gaan

Reünie: Venloos carnavalsduo doet weer mee aan LVK

Geplaatst opvrijdag 23 november 2018 - 17:22

Het Venlose zangduo Bram en Ruud heeft de microfoon weer uit de mottenballen gehaald.

De carnavalszangers hebben een nieuw liedje opgenomen voor het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK), schrijft Omroep Venlo. In 2013 stopte het duo er na elf jaar mee.

Veel lol gehad
Bram Holla en Ruud Stikkelbroek namen hun nieuwe lied donderdagavond op in de muziekstudio van Jan Theelen in Munstergeleen. "We hebben veel lol gehad. Het was alsof de tijd had stilgestaan. We hadden het liedje er in één keer helemaal op staan", vertelt Stikkelbroeck tegen de omroep.

Weer optreden?
Bram en Ruud haalden vier keer de finale van het LVK. In 2008 wonnen ze met het nummer 'De Kriebels'. Of de twee ook weer gaan optreden weten ze nog niet. "We willen in ieder geval graag meedoen aan het LVK. Daar schrijven we ons voor in. Wat daarna komt zien we wel weer", aldus Stikkelbroeck.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen