ANP-332121555

Eigenaar Steps en Miss Etam vraagt uitstel van betaling aan

Modewinkelbedrijf FNG, moeder van modeketens als Miss Etam, Brantano en Steps, heeft in Nederland uitstel van betaling aangevraagd. In België vraagt het bedrijf faillissement aan.

Edit - Saroleastraat Heerlen winkelstraat centrum winkel winkels
Na toerisme komt provincie ook met actieplan voor retail

Het provinciebestuur gaat werken aan een beleidsvisie voor de winkeliers in Limburg.

Kleding mode kledingwinkel dameskleding Didi Promiss Steps
VVD-statenlid wil extra aandacht voor Limburgse winkeliers

De VVD in het Limburgs Parlement wil dat de provincie extra aandacht geeft aan de winkeliers in Limburg. Uiteindelijk moet dat leiden tot een concreet actieplan.

Corona outlet 13 mrt 2020
Al ruim 300 mensen verloren baan bij Outlet door corona

Vanwege de coronacrisis hebben al meer dan 300 werknemers van het Designer Outlet Roermond hun baan verloren. Het winkelgebied werd zes weken geleden op last van de Veiligheidsregio Limburg-Noord gesloten.

Kleding mode kledingwinkel dameskleding Didi Promiss Steps
Veiligheidsregio: 'Winkels dicht met Pasen is mogelijk'

De winkels in de grensregio zouden de opdracht kunnen krijgen om met Pasen de deuren gesloten te houden.

ANP-404255251
Geen doorstart voor kledingwinkelketen Didi

Kledingwinkelketen Didi houdt op te bestaan. De 81 winkels gaan komende week dicht en zo'n vijfhonderd medewerkers verliezen hun baan.

leegstand stadcentra (25 jan 2020)
Ondernemers maken zich zorgen over leegstand stadscentra

Ondernemers in de Limburgse binnensteden vrezen steeds meer leegstand en verpaupering.

didi
Is er nog plek voor kleding in de winkelstraat?

Didi failliet, modeketens Promiss en Steps die een groot aantal winkels afstoten, Coolcat dat vorig jaar de deuren noodgedwongen moest sluiten - kledingketens zijn volop in het nieuws.

Hudson's Bay Maastricht
Hudson's Bay voor eind dit jaar uit Nederland

Hudson's Bay Company (HBC) vertrekt voor het einde van het jaar uit Nederland.

Doek valt alsnog voor winkels CoolCat

De kledingwinkels van CoolCat gaan komende maanden alsnog dicht. Eigenaar Retail Beheer, die de kinder- en tienermodeketen onlangs uit faillissement kocht, kiest ervoor om CoolCat alleen als webshop voort te zetten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten