Overslaan en naar de inhoud gaan

Restaurant overtreedt weer coronaregels, nu langer op slot

Geplaatst opdonderdag 18 november 2021 - 18:44

De deuren van restaurant Vain's in Venlo gaan drie maanden dicht nadat de gemeente constateerde dat het horecabedrijf opnieuw de coronaregels met voeten trad.

Dat meldt Omroep Venlo donderdag.

Het restaurant aan de Jodenstraat moest afgelopen vrijdag eigenlijk al een week op slot omdat de eigenaar weigert de QR-code van gasten te controleren. Maar volgens Antoin Scholten, burgemeester van Venlo, heeft het restaurant zich niet aan die straf gehouden.

Sympathisanten
In plaats daarvan verzamelde zich op vrijdag een groep sympathisanten bij de horecazaak. En ontstak een discussie op social media met woedende reacties. Nu de sluiting van zeven dagen door Vain's aan de laars is gelapt en de coronaregels opnieuw zijn overtreden, grijpt de gemeente Venlo harder in.

De laatste reactie van de eigenaar van het Balinees restaurant valt te lezen op Facebook. "Ik sta voor mijn zaak. En ik sta hier voor jullie vrijheid. Ik sta voor onze vrijheid. En het belangrijkste van alles: Ik sta in mijn recht." De boodschap is van zaterdag 13 november om kwart over twee in de nacht.

Lees ook: Restaurant dicht wegens niet naleven coronamaatregelen

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen