Overslaan en naar de inhoud gaan

Restaurant dicht wegens niet naleven coronamaatregelen

Geplaatst opwoensdag 10 november 2021 - 16:59

Een restaurant in Venlo moet één week dicht omdat de zaak zich volgens de gemeente niet aan de geldende coronamaatregelen heeft gehouden.

De gemeente laat weten dat de horecazaak meerdere malen aangesproken zou zijn op de geldende regels.

QR-code
'Afgelopen weekend is geconstateerd dat de ondernemer deze regels niet in acht neemt', schrijft de gemeente. Het gaat om de controle van een geldig coronatoegangsbewijs. De zaak moet vrijdag dicht.

Brieven
Volgens de eigenaresse van het restaurant hebben haar juristen burgemeester Antoin Scholten aangeschreven. "Hij was meermaals in de gelegenheid gesteld om te reageren op de brieven. Dat heeft hij niet gedaan. We hebben hier geen strafbaar feit gepleegd."

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen