Overslaan en naar de inhoud gaan

Restaurant De Leuf wint Gouden Koksmuts 2015

Geplaatst opmaandag 12 januari 2015 - 19:46

Het team van Restaurant De Leuf in Ubachsberg heeft de Gouden Koksmuts 2015 gewonnen.

Chef de cuisine Bas van Kranen, Robin van de Bunt en Vital Awick hebben tijdens een opdracht het creatiefste gerecht in elkaar gezet.

Opdracht
Ze moesten à la minute een amuse en een viergangen menu voor zes personen bereiden. Groenten en verse seizoensgebonden ingrediënten stonden centraal in de opdracht.

De Gouden Koksmuts, in Nederland één van de meest begeerde prijzen voor koks, werd voor de vijfenvijftigste keer uitgereikt.

Weduwe
Robin van de Bunt is de zoon van wijlen chefkok en oprichter Paul. Restaurant De Leuf heeft onder leiding van Paul's weduwe Sandra en het culinaire team één Michelinster.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Restaurant Horeca Uiteten
Chef-kok De Leuf uitgeroepen tot Talent van het Jaar
Tonnen subsidie voor nieuwe bankjes en groen in Ubachsberg
Helden in september droogste plaats van Nederland
Van de Bunt: 'De Leuf heeft een ster gewonnen'
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen