Overslaan en naar de inhoud gaan

Restaurant De Leuf wint Gouden Koksmuts 2015

Geplaatst opmaandag 12 januari 2015 - 19:46

Het team van Restaurant De Leuf in Ubachsberg heeft de Gouden Koksmuts 2015 gewonnen.

Chef de cuisine Bas van Kranen, Robin van de Bunt en Vital Awick hebben tijdens een opdracht het creatiefste gerecht in elkaar gezet.

Opdracht
Ze moesten à la minute een amuse en een viergangen menu voor zes personen bereiden. Groenten en verse seizoensgebonden ingrediënten stonden centraal in de opdracht.

De Gouden Koksmuts, in Nederland één van de meest begeerde prijzen voor koks, werd voor de vijfenvijftigste keer uitgereikt.

Weduwe
Robin van de Bunt is de zoon van wijlen chefkok en oprichter Paul. Restaurant De Leuf heeft onder leiding van Paul's weduwe Sandra en het culinaire team één Michelinster.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Restaurant Horeca Uiteten
Chef-kok De Leuf uitgeroepen tot Talent van het Jaar
Tonnen subsidie voor nieuwe bankjes en groen in Ubachsberg
Helden in september droogste plaats van Nederland
Van de Bunt: 'De Leuf heeft een ster gewonnen'
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen