Overslaan en naar de inhoud gaan

Restant sneeuwduel Roda en Almere vrijdag uitgespeeld

Geplaatst opdinsdag 6 april 2021 - 20:04

Het restant van het competitieduel tussen Roda JC en Almere City wordt vrijdag uitgespeeld.

De aftrap voor de laatste 25 minuten is vrijdag om 17:00 uur in het Parkstad Limburg Stadion, zo laat de Kerkraadse club weten.

Sneeuw
Vanwege de hevige sneeuwval werd het duel maandag in de 67ste minuut gestaakt. In amper 20 minuten sloeg het weer om en lag het veld bedekt onder een sneeuwdeken. Omdat de lijnen niet meer zichtbaar waren besloot scheidsrechter Ingmar Oostrom het duel stil te leggen. Almere had eigenlijk een ander duel opstaan, aanstaande vrijdag, maar dat duel is verplaatst naar maandag 12 april.

Lees ook: Wedstrijd Roda JC gestaakt vanwege hevige sneeuwval

Staken
Met man en macht werd vervolgens geprobeerd om de lijnen weer zichtbaar te maken, maar omdat de arbiter de veiligheid niet kon garanderen besloot hij de wedstrijd bij een stand van 0-0 definitief te staken.

Druk programma
Met de inhaalwedstrijd van vrijdag hebben de Kekradenaren een druk programma voor de boeg. Maandag staat de derby tegen MVV op het programma.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen