Overslaan en naar de inhoud gaan

Resort Dousberg in Maastricht op 4 juli open

Geplaatst opmaandag 2 mei 2016 - 7:16

Resort Maastricht op de Dousberg in Maastricht-West gaat op 4 juli open. De eerste recreatiewoningen zijn vanaf die datum te huur.

De afbouw is momenteel in volle gang.

Snelle verkoop
Het betreft vakantiewoningen in verschillende groottes en uitvoeringen, voor vier tot twintig personen. De bouwstijlen zijn gebaseerd op architectuur in de Maastrichtse binnenstad en woningbouw in het Heuvelland. De verkoop van de eerste groep van 74 vakantiehuizen verliep veel voorspoediger dan gedacht. Ook de tweede tranche vond vlot de weg naar kopers, vooral mensen die een goede belegging zochten voor hun spaargeld.

Nog spartaans
Inmiddels zijn ook de bij de entree geplande appartementen rond een pleintje in de verkoop gegaan. Centrale voorzieningen als restaurants, receptie, terras en fietsverhuur moeten nog gebouwd worden. Resort Maastricht is een project van ontwikkelaar Dormio, die, indien gewenst, de verhuur van de vakantiewoningen voor de eigenaren regelt.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Provincie wil einde aan permanente bewoning in parken
Tientallen miljoenen voor Limburgs Center Parcs-park
Gemeente zet mediation in voor Stille Wille in Meijel
Uitsterfconstructie voor bungalowpark in Meijel
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen