Overslaan en naar de inhoud gaan

Reserves Lions heroveren tweede plek in eredivisie

Geplaatst opzondag 25 januari 2015 - 17:09

De handballers van OCI-Lions zijn weer terug op de tweede positie. Swift Arnhem werd zondagmiddag in Beek met een kansloze 39-26 nederlaag huiswaarts gestuurd.

De score had nog wat hoger kunnen uitvallen, omdat de ploeg wat onzuiver werd en slordig speelde in de slotfase.

Tweede plek
Volgende week besluit de ploeg van coach Harold Nusser de reguliere competitie met een uitduel tegen Tachos uit Waalwijk. Dan staat de tweede plek op het spel.

"Maar dat wordt alleen maar een prestige duel", vindt Harold Nusser. Zijn ploeg mag immers niet meedoen in de strijd om de landstitel ondanks deze tweede plek in de eredivisie.

Play offs
De hoofdmacht van Lions stroomt na de Final Four in België, in de play-offs van de Nederlandse competitie in en het is niet toegestaan om met twee teams van dezelfde club in deze play offs uit te komen.

"Dat is toch een smet op een tot nu toe prachtig verlopen competitie. Je weet van tevoren dat je niet mag meedoen, maar door deze maatregel wordt de prima tweede plek die we gaan binnenhalen vrijwel helemaal teniet gedaan. Tweede worden en in de degradatiepoule gaan spelen. Dat is een krom verhaal", vindt de coach van de succesvolle Lions reserves.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lions 2 gaat hard onderuit tegen Tachos
Reserves Lions eervol ten onder tegen Quintus
Lions reserves winnen weer
Knappe overwinning Lions reserves in Arnhem
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen