Overslaan en naar de inhoud gaan

Reserves Lions heroveren tweede plek in eredivisie

Geplaatst opzondag 25 januari 2015 - 17:09

De handballers van OCI-Lions zijn weer terug op de tweede positie. Swift Arnhem werd zondagmiddag in Beek met een kansloze 39-26 nederlaag huiswaarts gestuurd.

De score had nog wat hoger kunnen uitvallen, omdat de ploeg wat onzuiver werd en slordig speelde in de slotfase.

Tweede plek
Volgende week besluit de ploeg van coach Harold Nusser de reguliere competitie met een uitduel tegen Tachos uit Waalwijk. Dan staat de tweede plek op het spel.

"Maar dat wordt alleen maar een prestige duel", vindt Harold Nusser. Zijn ploeg mag immers niet meedoen in de strijd om de landstitel ondanks deze tweede plek in de eredivisie.

Play offs
De hoofdmacht van Lions stroomt na de Final Four in België, in de play-offs van de Nederlandse competitie in en het is niet toegestaan om met twee teams van dezelfde club in deze play offs uit te komen.

"Dat is toch een smet op een tot nu toe prachtig verlopen competitie. Je weet van tevoren dat je niet mag meedoen, maar door deze maatregel wordt de prima tweede plek die we gaan binnenhalen vrijwel helemaal teniet gedaan. Tweede worden en in de degradatiepoule gaan spelen. Dat is een krom verhaal", vindt de coach van de succesvolle Lions reserves.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lions 2 gaat hard onderuit tegen Tachos
Reserves Lions eervol ten onder tegen Quintus
Lions reserves winnen weer
Knappe overwinning Lions reserves in Arnhem
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen