Overslaan en naar de inhoud gaan

Reserves Lions eervol ten onder tegen Quintus

Geplaatst opzondag 29 november 2015 - 9:15

Met 25-22 verliezen en toch niet ontevreden zijn. Dat waren de woorden van Lions 2 trainer Harold Nusser na de verloren pot tegen Quintus, de nummer twee van de eredivisie.

"Wij waren verre van compleet en konden maar ternauwernood een team op de been brengen. We maakten net iets te veel fouten om een punt te pakken, maar ik ben tevreden over de inzet en instelling van mijn mannen. Net als vorige week kende mijn team twee debutanten en dan mag ik zeker niet mopperen", aldus Nusser.

De coach hoopt in de nacompetitie weer compleet te zijn. Dan zal hij met zijn compleet nieuwe ploeg ten opzichte van afgelopen jaar het eredivisieschap veilig moeten stellen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Reserves Lions heroveren tweede plek in eredivisie
Lions 2 gaat hard onderuit tegen Tachos
Lions reserves winnen weer
Knappe overwinning Lions reserves in Arnhem
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen