Overslaan en naar de inhoud gaan

Reparatie op A67 zorgt voor urenlange vertraging

Geplaatst opvrijdag 31 maart 2017 - 11:00

Door wegwerkzaamheden op de A67 tussen Venlo en Eindhoven ontstaat er forse vertraging. Automobilisten kunnen de snelweg vrijdagmiddag beter mijden.

Vanaf 12:00 uur is de rechterrijstrook tussen Someren en Geldrop afgesloten vanwege de reparatie van een verkeersportaal. Dat laat Rijkswaterstaat op Twitter weten. Er is in beide richtingen veel vertraging.

Nasleep
Dit heeft te maken met een ongeval dat in de nacht van donderdag op vrijdag bij Geldrop plaatsvond. Rond 03:30 uur botste een vrachtauto tegen een mobiel verkeersportaal. De weg richting Eindhoven was gedeeltelijk afgesloten vanwege inspectie- en reparatiewerkzaamheden

File
De afsluiting van de rechterrijstrook leverde vrijdagochtend vroeg een flinke file op. Rond 08:00 uur werd weg vrijgegeven en loste de file langzaam op.

De wegwerkzaamheden duren nog tot 15:30.

Klik hier voor de actuele situatie op de Limburgse wegen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Overzicht A67: ongevallen en opstoppingen
Weer lange file op A67 door ongeval bij Geldrop
Fikse vertraging door kettingbotsing op A67
Knooppunt Zaarderheiken A67 A73 bij Venlo
Onderhoud: A67 bij Zaarderheiken vrijdag en zaterdag dicht
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen