Overslaan en naar de inhoud gaan

Reparatie op A67 zorgt voor urenlange vertraging

Geplaatst opvrijdag 31 maart 2017 - 11:00

Door wegwerkzaamheden op de A67 tussen Venlo en Eindhoven ontstaat er forse vertraging. Automobilisten kunnen de snelweg vrijdagmiddag beter mijden.

Vanaf 12:00 uur is de rechterrijstrook tussen Someren en Geldrop afgesloten vanwege de reparatie van een verkeersportaal. Dat laat Rijkswaterstaat op Twitter weten. Er is in beide richtingen veel vertraging.

Nasleep
Dit heeft te maken met een ongeval dat in de nacht van donderdag op vrijdag bij Geldrop plaatsvond. Rond 03:30 uur botste een vrachtauto tegen een mobiel verkeersportaal. De weg richting Eindhoven was gedeeltelijk afgesloten vanwege inspectie- en reparatiewerkzaamheden

File
De afsluiting van de rechterrijstrook leverde vrijdagochtend vroeg een flinke file op. Rond 08:00 uur werd weg vrijgegeven en loste de file langzaam op.

De wegwerkzaamheden duren nog tot 15:30.

Klik hier voor de actuele situatie op de Limburgse wegen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Overzicht A67: ongevallen en opstoppingen
Weer lange file op A67 door ongeval bij Geldrop
Fikse vertraging door kettingbotsing op A67
Knooppunt Zaarderheiken A67 A73 bij Venlo
Onderhoud: A67 bij Zaarderheiken vrijdag en zaterdag dicht
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen