Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Reorganisatie VVD-afdelingen slechtste plan sinds jaren'

Geplaatst opvrijdag 27 november 2015 - 19:32

Het VVD-plan om het aantal regionale afdelingen te verminderen is het slechtste plan sinds jaren.

Dat vindt oud-voorzitter Ricardo Offermanns van de VVD-Limburg.

Verlies invloed
In het L1-programma AvondGasten voorspelde hij vrijdag dat Limburg directe invloed in het hoofdbestuur gaat verliezen.

Zaterdag wordt in Rotterdam tijdens het VVD-congres over het plan gestemd. Offermanns gaat ervan uit dat het wordt aangenomen. "Men wil minder mensen aan tafel hebben en dat gaat averechts werken", voorziet hij.

Tentakels
"In provinciale afdelingen weet een voorzitter precies wat daar leeft. Hij heeft zijn tentakels in die provincie en kan zonodig snel ingrijpen bij een incident.

Maar zodra je een grote afdeling voor heel Zuid-Nederland hebt, kan de voorzitter niet met het benodigde Fingerspitzengefühl ingrijpen, zei Offermanns. Hij riep de VVD-leden op om massaal tégen het voorstel te stemmen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ricardo Offermanns: 'Ik heb de boel niet besodemieterd'
Offermanns: 'Verheijen heeft VVD twee weken gegijzeld'
Offermanns: blij dat corruptie van tafel is
'Kabinet onderschat kosten vluchtelingenopvang'
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen