inalfa

Vakbond verbaasd over banenverlies Inalfa Venray

Vakbond FNV is 'licht verbaasd' over het banenverlies bij Inalfa Roof Systems in Venray. Het bedrijf maakte woensdag bekend dat een flink deel van de 520 banen wordt geschrapt

MKB Limburg zorgen miljoenennota (18 sep 2019)
Reorganisaties bij MKB-Limburg en LWV

De twee belangenverenigingen van ondernemers gaan een andere koers varen. Dat heeft ook gevolgen voor het personeel.

Radar zorginstelling logo (12 dec 2019)
Flinke aderlating bij Radar: 90 mensen eruit

Zorginstelling Radar ontslaat 90 mensen. De klappen vallen vooral in de hoek van specialistische zorgfuncties en de ondersteunende afdelingen.

Radar zorginstelling logo (12 dec 2019)
Fors banenverlies bij zorginstelling Radar

Zorginstelling Radar schrapt tientallen banen. Het personeel wordt donderdag ingelicht.

Tata Steel Service Centre Maastricht
Medewerkers Tata Steel Maastricht niet ongerust

Medewerkers van de twee Tata Steel-bedrijven in Maastricht zeggen zich geen zorgen te maken over de aanstaande ontslaggolf. Het staalbedrijf kondigde deze week aan dat er in Europa 3000 banen moeten verdwijnen. In Nederland zou dat neerkomen op 1000 banen.

ANP-400284152
Gevolgen grote reorganisatie Tata Steel nog onbekend

Tata Steel gaat tot 3000 banen schrappen in Europa. Het is niet duidelijk hoeveel arbeidsplaatsen verloren gaan in Nederland.

stockfoto kerk bisdom
Ontslagen en reorganisatie bij bisdom Roermond

Het bisdom Roermond gaat kantoorpersoneel ontslaan. Dat heeft te maken met een ingrijpende reorganisatie.

Een op de tien banen weg bij Stork

Stork gaat het mes zetten in het personeelsbestand in Nederland. Het concern, dat een vestiging heeft in Geleen, gaat 300 mensen ontslaan.

oce venlo
Océ: 'Sociaal plan zeer genereus'

De poortactie die de vakbonden dinsdag hebben gehouden bij Océ in Venlo verstoren een constructief overleg. Dat zegt Océ in een verklaring.

Topman Loyalis: 'Groeien onder vleugels van ASR'

Loyalis in Heerlen kan profiteren van de overname door verzekeraar ASR.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten