Torenspits Sint-Lambertuskerk Nederweert (23 sep 2019)

Oud-burgemeester vereeuwigd in torenspits Nederweert

Oud-burgemeester Henk Evers is vereeuwigd in de gerenoveerde torenspits van de Sint-Lambertuskerk in Nederweert.

Opknappen vuursteenmijn Rijckholt stap dichterbij

De renovatie van de prehistorische vuursteenmijn in Rijckholt in Sint Geertruid gaat binnenkort beginnen. Met de opknapbeurt en de bouw van een klein informatiecentrum is een bedrag gemoeid van 200.000 euro.

Abdij Rolduc
Directeur Rolduc: 'Als je niet oppast, is het geld zo op'

Harrie van Beers van Abdij Rolduc in Kerkrade is plots een directeur met een overheidssubsidie van zeven miljoen euro op zak.

Zorgen om stadsmuur Valkenburg: renovatie nodig

De vestingmuur in Valkenburg is toe aan een renovatie. Volgens het stadsbestuur moet er op korte termijn gehandeld worden.

NS gaat meer treinstations verbouwen

De NS gaat nog eens 200 van de in totaal 396 treinstations upgraden.

'Wachter van de Peel' krijgt hulp na lange lijdensweg

De toren van de St. Lambertuskerk in Nederweert wordt sinds maandag gerenoveerd. Een deel van de toren, ook bekend als 'de Wachter van De Peel', is al twee jaar afgezet, omdat er in 2016 brokstukjes van de muur naar beneden vielen en de veiligheid in het geding was.

Verkrotting dreigt voor Venlose binnenstad

Tussen de 75 en 100 panden in de Venlose binnenstad zijn aan het verkrotten.

Megaklus Venlo: kraan wordt over panden getakeld

In de binnenstad van Venlo is maandagochtend een megaklus uitgevoerd.

Renovatie centrum Venlo: middeleeuwse kelders toegankelijk

De leegstaande ruimtes boven een winkel verbouwen voor woningbouw en de middeleeuwse kelders eronder opnieuw toegankelijk maken voor publiek. Dat is het doel van een grote renovatie in het centrum van Venlo.

Nieuw jasje voor vliegveld Maastricht Aachen Airport

Het zal de regelmatige gebruiker van de A2 niet ontgaan zijn: het gebouw van Maastricht Aachen Airport heeft een nieuw uiterlijk gekregen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten