Overslaan en naar de inhoud gaan

René van der Gijp neemt Boudewijn Zenden weer op de hak

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 16:34

Bij Voetbal Inside zijn ze geen groot fan van analist Boudewijn Zenden. En dat liet René van der Gijp donderdagavond weer merken.

De Maastrichtenaar vervalt volgens de heren aan tafel steevast in nietszeggend gebral en zou geen duidelijke mening hebben.

Boudewijn Zenden
Toen dat donderdagavond na uren televisie maken bij Derksen en Van der Gijp zelf gebeurde, was het hek van de dam. Nadat presentator Wilfred Genee de twee erop wees, draaide Van der Gijp zijn stoel naar beneden waarna hij riep: "Boudewijn Zenden is ook aangeschoven." Om vervolgens te vervallen in de voor hem zo typerende lachbui.

Wat een waanzin
Het is niet voor het eerst dat Van der Gijp uithaalt naar de Maastrichtenaar. In 2015 was Van der Gijp ook al niet te spreken over Zenden. "Die (Zenden red.) weet volgens mij niet dat er als analist vragen aan je gesteld worden. En nog erger, dat ze het liefst hebben dat je antwoord geeft. Want hij geeft liever geen antwoord. Hij houdt gewoon zijn mond. Dan denk ik: blijf lekker thuis joh. Wat is dat voor onzin. Wat een waanzin", aldus Van der Gijp destijds:

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Van der Gijp helpt damesteam Heerlen aan 'eigen ballen'
Derksen over privéjet-uitspraak Heitinga: 'misselijkmakend'
René van der Gijp giert het uit om Connie Palmen
Jos Verstappen is grappen Van der Gijp en Derksen beu
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen