Overslaan en naar de inhoud gaan

René van der Gijp neemt Boudewijn Zenden weer op de hak

Geplaatst opvrijdag 24 februari 2017 - 16:34

Bij Voetbal Inside zijn ze geen groot fan van analist Boudewijn Zenden. En dat liet René van der Gijp donderdagavond weer merken.

De Maastrichtenaar vervalt volgens de heren aan tafel steevast in nietszeggend gebral en zou geen duidelijke mening hebben.

Boudewijn Zenden
Toen dat donderdagavond na uren televisie maken bij Derksen en Van der Gijp zelf gebeurde, was het hek van de dam. Nadat presentator Wilfred Genee de twee erop wees, draaide Van der Gijp zijn stoel naar beneden waarna hij riep: "Boudewijn Zenden is ook aangeschoven." Om vervolgens te vervallen in de voor hem zo typerende lachbui.

Wat een waanzin
Het is niet voor het eerst dat Van der Gijp uithaalt naar de Maastrichtenaar. In 2015 was Van der Gijp ook al niet te spreken over Zenden. "Die (Zenden red.) weet volgens mij niet dat er als analist vragen aan je gesteld worden. En nog erger, dat ze het liefst hebben dat je antwoord geeft. Want hij geeft liever geen antwoord. Hij houdt gewoon zijn mond. Dan denk ik: blijf lekker thuis joh. Wat is dat voor onzin. Wat een waanzin", aldus Van der Gijp destijds:

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Van der Gijp helpt damesteam Heerlen aan 'eigen ballen'
Derksen over privéjet-uitspraak Heitinga: 'misselijkmakend'
René van der Gijp giert het uit om Connie Palmen
Jos Verstappen is grappen Van der Gijp en Derksen beu
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen