Overslaan en naar de inhoud gaan

René Strijbosch nieuwe teammanager bij Peelpush vrouwen

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 22:55

René Strijbosch volgt aan het einde van het seizoen Teun Heldens op als teammanager van het eerste damesteam van Peelpush.

Strijbosch was al eerder teammanager van de Peelpushvrouwen, maar droeg het stokje vier jaar geleden over aan Teun Heldens. De vertrekkende teammanager maakte in die periode niet alleen degradatie uit de eredivisie mee, maar mocht ook het kampioenschap in de topdivisie en promotie naar de hoogste volleybaldivisie vieren. Hij stopt vanwege wijzigingen in zijn werksituatie.

Schat aan ervaring
René Strijbosch heeft een schat aan ervaring en een uitgebreid netwerk op volleybalgebied. Hij was de afgelopen jaren lid van het expert panel eredivise licenties van de Nederlandse volleybalbond, maar keert dus nu weer terug naar zijn oude liefde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen