Overslaan en naar de inhoud gaan

René Strijbosch nieuwe teammanager bij Peelpush vrouwen

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 22:55

René Strijbosch volgt aan het einde van het seizoen Teun Heldens op als teammanager van het eerste damesteam van Peelpush.

Strijbosch was al eerder teammanager van de Peelpushvrouwen, maar droeg het stokje vier jaar geleden over aan Teun Heldens. De vertrekkende teammanager maakte in die periode niet alleen degradatie uit de eredivisie mee, maar mocht ook het kampioenschap in de topdivisie en promotie naar de hoogste volleybaldivisie vieren. Hij stopt vanwege wijzigingen in zijn werksituatie.

Schat aan ervaring
René Strijbosch heeft een schat aan ervaring en een uitgebreid netwerk op volleybalgebied. Hij was de afgelopen jaren lid van het expert panel eredivise licenties van de Nederlandse volleybalbond, maar keert dus nu weer terug naar zijn oude liefde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen