Overslaan en naar de inhoud gaan

René Eijer opvolger van Tini Ruijs bij EVV Echt

Geplaatst opdinsdag 11 juni 2019 - 22:35

René Eijer volgt Tini Ruijs op als trainer van EVV Echt. Daarmee keert Eijer terug naar het amateurvoetbal.

De 56-jarige Eijer was afgelopen seizoen als hoofdtrainer verbonden aan Fortuna Sittard, maar besloot bij de eredivisionist te stoppen omdat zijn ziekte hem in in fysiek opzicht beperkt. Eijer heeft MS.

Assistentie
De coach uit Thorn trainde in het verleden de amateurs van VV Sittard en BSV Limburgia en krijgt bij de Derde Divisionist in Echt assistentie van Robert van der Weert en Ron Zijlstra. Zijlstra had de afgelopen twee jaar Tweede Klasser Scharn onder zijn hoede en trainde in het verleden onder meer de jeugd van Fortuna Sittard en SV Meerssen.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen