Voetbal derde divisie Groene Ster Heerlerheide (29 sep 2019)

EVV verlengt met trainer Eijer en wint laatste duel van 2019

EVV heeft zaterdagavond de laatste wedstrijd van 2019 met een ruime zege afgesloten.

Kevin Hofland blijft trouw aan Fortuna Sittard

Fortuna Sittard-assistent Kevin Hofland (40) gaat 'gewoon' met zijn huidige club het nieuwe seizoen in. De voormalig verdediger staat in de voorzichtige belangstelling van andere clubs, maar gaat daar niet op in.

René Eijer opvolger van Tini Ruijs bij EVV Echt

René Eijer volgt Tini Ruijs op als trainer van EVV Echt. Daarmee keert Eijer terug naar het amateurvoetbal.

Ten Hag-protegé in beeld als nieuwe trainer Fortuna Sittard

Fortuna Sittard heeft Sjors Ultee (32) op het oog als nieuwe hoofdtrainer. Hij is één van de kandidaten om de vertrokken René Eijer op te volgen.

Eijer zwaait af als trainer van Fortuna Sittard

Fortuna Sittard moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. René Eijer (56), de huidige oefenmeester van de promovendus, neemt na het huidige seizoen afscheid.

Fortuna en VVV op jacht naar veilig geachte grens

Fortuna Sittard en VVV-Venlo kunnen na 28 speelrondes in de Eredivisie nog steeds niet met zekerheid zeggen dat de doelstelling van het seizoen 2018-2019 bereikt is.

Fortuna-coach na penaltyfestijn: 'Schelden heeft geen zin'

Fortuna-trainer René Eijer vindt het niet nodig om boos te zijn op de arbitrage nadat zijn ploeg zaterdagavond tegen Willem II drie penalty's tegen heeft gekregen.

Fortunees geschorst voor eerstvolgend duel

Fortuna Sittard-coaches René Eijer en Kevin Hofland kunnen in het volgende competitieduel met Willem II niet beschikken over Kai Heerings.

Fortuna-trainer: 'Eens goed in de spiegel kijken'

Bij Fortuna Sittard is de 6-0 nederlaag bij Heracles Almelo hard aangekomen. Trainer René Eijer zag hoe persoonlijke fouten leidden tot een flinke kloppartij.

Verdedigend duo Fortuna Sittard geschorst

Trainer René Eijer kan zondag tegen Excelsior uit Rotterdam geen beroep doen op Clint Essers en reserve-aanvoerder Michael Pinto.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten