Overslaan en naar de inhoud gaan

Remond Strijbosch nieuwe assistent-trainer Roda JC

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 17:30

Remond Strijbosch is de nieuwe assistent-trainer van Roda JC. Strijbosch (40) tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.

De nieuwe assistent-trainer is een oude bekende van de nieuwe hoofdtrainer Jurgen Streppel.

Al-Jazira
In 2019 verkaste Strijbosch samen met Jurgen Streppel naar de Verenigde Arabische Emiraten als assistent-trainer bij Al-Jazira. Strijbosch is oud-doelman van Helmond Sport en was in 2015 ook enkele maanden interim-hoofdtrainer bij de Helmonders. Tussen 2016 en 2018 was hij actief als assistent-trainer van Helmond Sport, waar hij onder meer met Roy Hendriksen en Rob Alflen werkte.

Technische staf
Strijbosch vult de vacature van assistent-trainer bij Roda JC in, nadat de club afscheid nam van Maurice Verberne. Hij maakte het afgelopen seizoen af als hoofdtrainer, nadat Jean-Paul de Jong op non-actief werd gezet. Voor de positie van keeperstrainer is, sinds het vertrek van Robert-Jan Zoetmulder, nog een vacature.

Eerste training
Aanstaande woensdag zal Strijbosch samen met Streppel op het veld staan tijdens de eerste training van Roda JC Kerkrade in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Die eerste training is óók toegankelijk voor publiek. Maximaal 550 mensen kunnen zich aanmelden via de website van de club.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen