Overslaan en naar de inhoud gaan

Remond Strijbosch nieuwe assistent-trainer Roda JC

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 17:30

Remond Strijbosch is de nieuwe assistent-trainer van Roda JC. Strijbosch (40) tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.

De nieuwe assistent-trainer is een oude bekende van de nieuwe hoofdtrainer Jurgen Streppel.

Al-Jazira
In 2019 verkaste Strijbosch samen met Jurgen Streppel naar de Verenigde Arabische Emiraten als assistent-trainer bij Al-Jazira. Strijbosch is oud-doelman van Helmond Sport en was in 2015 ook enkele maanden interim-hoofdtrainer bij de Helmonders. Tussen 2016 en 2018 was hij actief als assistent-trainer van Helmond Sport, waar hij onder meer met Roy Hendriksen en Rob Alflen werkte.

Technische staf
Strijbosch vult de vacature van assistent-trainer bij Roda JC in, nadat de club afscheid nam van Maurice Verberne. Hij maakte het afgelopen seizoen af als hoofdtrainer, nadat Jean-Paul de Jong op non-actief werd gezet. Voor de positie van keeperstrainer is, sinds het vertrek van Robert-Jan Zoetmulder, nog een vacature.

Eerste training
Aanstaande woensdag zal Strijbosch samen met Streppel op het veld staan tijdens de eerste training van Roda JC Kerkrade in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Die eerste training is óók toegankelijk voor publiek. Maximaal 550 mensen kunnen zich aanmelden via de website van de club.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen