Overslaan en naar de inhoud gaan

Remond Strijbosch nieuwe assistent-trainer Roda JC

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 17:30

Remond Strijbosch is de nieuwe assistent-trainer van Roda JC. Strijbosch (40) tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.

De nieuwe assistent-trainer is een oude bekende van de nieuwe hoofdtrainer Jurgen Streppel.

Al-Jazira
In 2019 verkaste Strijbosch samen met Jurgen Streppel naar de Verenigde Arabische Emiraten als assistent-trainer bij Al-Jazira. Strijbosch is oud-doelman van Helmond Sport en was in 2015 ook enkele maanden interim-hoofdtrainer bij de Helmonders. Tussen 2016 en 2018 was hij actief als assistent-trainer van Helmond Sport, waar hij onder meer met Roy Hendriksen en Rob Alflen werkte.

Technische staf
Strijbosch vult de vacature van assistent-trainer bij Roda JC in, nadat de club afscheid nam van Maurice Verberne. Hij maakte het afgelopen seizoen af als hoofdtrainer, nadat Jean-Paul de Jong op non-actief werd gezet. Voor de positie van keeperstrainer is, sinds het vertrek van Robert-Jan Zoetmulder, nog een vacature.

Eerste training
Aanstaande woensdag zal Strijbosch samen met Streppel op het veld staan tijdens de eerste training van Roda JC Kerkrade in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Die eerste training is óók toegankelijk voor publiek. Maximaal 550 mensen kunnen zich aanmelden via de website van de club.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen