Overslaan en naar de inhoud gaan

Remmen voor zebrapad: twee auto's botsen

Geplaatst opmaandag 13 mei 2019 - 19:22

Een auto is maandagavond in Venray achter op een andere auto gebotst die moest remmen voor een zebrapad.

Het ongeval gebeurde om 18:45 uur op de Oude Oostrumseweg.

Remmen
Een automobilist moest remmen voor een zebrapad, aldus een correspondent. Een bestuurder die daarachter reed, kon niet meer op tijd tot stilstand komen. De automobilist botste vervolgens achter op het voertuig voor hem. De inzittenden werden door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Vooral de auto die achter op de andere wagen knalde, raakte zwaarbeschadigd en is afgesleept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen