Overslaan en naar de inhoud gaan

Remmen voor overstekende zwaan: twee auto's botsen

Geplaatst opzaterdag 27 maart 2021 - 18:56

In Beringe zijn zaterdagmiddag twee auto's op elkaar geklapt nadat een van de auto's remde voor een overstekende zwaan.

De kop-staartbotsing vond plaats op de Noordervaart (N275).

Ravage
De automobilist ging volgens een correspondent in de ankers toen hij een zwaan zag oversteken. De bestuurder van de bestelbus zag dit te laat en botste achterop de auto. De bestuurders zijn met de schik vrij gekomen, maar de schade aan de voertuigen was aanzienlijk.

Verhoogd risico
Dit weekend gaat de zomertijd in en gaat de klok een uur vooruit. Volgens Stichting Wildaanrijdingen Nederland (SWN) vinden er dan meer aanrijdingen met dieren plaats. Herten kunnen natuurlijk niet klokkijken, zegt SWN-voorzitter Gijs van Aardenne in gesprek met RTL Nieuws. "Vanuit de dieren gezien gaan automobilisten ineens een uur eerder de weg op. Dat zijn ze niet gewend."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen