Overslaan en naar de inhoud gaan

Relatieconflict aanleiding steekpartij Sittard

Geplaatst opmaandag 1 juni 2020 - 17:30

De aanleiding voor de steekpartij in Sittard, waarbij een man van 26 gewond raakte, is een conflct in de relationele sfeer.

De man werd rond 13:20 uur neergestoken tijdens een ruzie met zijn partner in hun woning aan de Putstraat. Hij wist nog weg te komen, maar kwam niet verder dan het trottoir aan de overkant van de straat.

Lees ook: Man gewond bij steekpartij in Sittard

Mes
De vrouw is kort na de steekpartij in de woning aangehouden. Daar vond de politie ook het mes dat ze had gebruikt. De vrouw is opgepakt voor poging tot doodslag of moord, en is vastgezet op het politiebureau in Maastricht.

Ambulance
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

View this post on Instagram

Vanmiddag werden wij door de centralist van het Operationeel Centrum van Maastricht met meerdere eenheden gestuurd naar de Putstraat te Sittard alwaar een steekpartij had plaatsgevonden. Ter plaatse lag het slachtoffer aan de overzijde van de plaats delict zwaar gewond op het trottoir. Na een kort onderzoek werd een vrouw door Jeroen en Roy in haar woning op heterdaad aangehouden ter zake poging doodslag /moord. Wapen werd in de woning aangetroffen en in beslaggenomen. He slachtoffer werd gewond door het ambulance personeel naar het AZM te Maastricht vervoerd. De verdachte werd overgebracht naar het cellencomplex van Maastricht voor verder onderzoek. Plaats delict werd afgezet, getuigen werden gehoord en recherche en forensisch opsporing doen verder onderzoek. #steekpartij #doodslag #moord #ruzie # huiselijkgeweld #wapen #mes #operationeelcentrum #slachtoffer #verdachte #aanhouding #heterdaad #onderzoek #recherche #forensischeopsporing #politiewestelijkemijnstreek #academischziekenhuis

A post shared by wijkagent_Limbrichterveld (@wijkagent_limbrichterveld) on

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen