Overslaan en naar de inhoud gaan

Relatieconflict aanleiding steekpartij Sittard

Geplaatst opmaandag 1 juni 2020 - 17:30

De aanleiding voor de steekpartij in Sittard, waarbij een man van 26 gewond raakte, is een conflct in de relationele sfeer.

De man werd rond 13:20 uur neergestoken tijdens een ruzie met zijn partner in hun woning aan de Putstraat. Hij wist nog weg te komen, maar kwam niet verder dan het trottoir aan de overkant van de straat.

Lees ook: Man gewond bij steekpartij in Sittard

Mes
De vrouw is kort na de steekpartij in de woning aangehouden. Daar vond de politie ook het mes dat ze had gebruikt. De vrouw is opgepakt voor poging tot doodslag of moord, en is vastgezet op het politiebureau in Maastricht.

Ambulance
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

View this post on Instagram

Vanmiddag werden wij door de centralist van het Operationeel Centrum van Maastricht met meerdere eenheden gestuurd naar de Putstraat te Sittard alwaar een steekpartij had plaatsgevonden. Ter plaatse lag het slachtoffer aan de overzijde van de plaats delict zwaar gewond op het trottoir. Na een kort onderzoek werd een vrouw door Jeroen en Roy in haar woning op heterdaad aangehouden ter zake poging doodslag /moord. Wapen werd in de woning aangetroffen en in beslaggenomen. He slachtoffer werd gewond door het ambulance personeel naar het AZM te Maastricht vervoerd. De verdachte werd overgebracht naar het cellencomplex van Maastricht voor verder onderzoek. Plaats delict werd afgezet, getuigen werden gehoord en recherche en forensisch opsporing doen verder onderzoek. #steekpartij #doodslag #moord #ruzie # huiselijkgeweld #wapen #mes #operationeelcentrum #slachtoffer #verdachte #aanhouding #heterdaad #onderzoek #recherche #forensischeopsporing #politiewestelijkemijnstreek #academischziekenhuis

A post shared by wijkagent_Limbrichterveld (@wijkagent_limbrichterveld) on

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen