Overslaan en naar de inhoud gaan

Relatie van Lieke Martens is gestrand: 'Ik red me'

Geplaatst opmaandag 26 maart 2018 - 14:19

De relatie tussen Lieke Martens (25) en Kevin Koolhof is voorbij. Ze waren ruim zeven jaar samen.

De voetbalster van FC Barcelona vertelt in gesprek met De Volkskrant over de verbroken relatie.

Eenzame tijd
Martens woont op zichzelf in de wijk Sant Gervasi in Barcelona. In gesprek met de krant laat de voetbalster uit Nieuw-Bergen weten 'af en toe' eenzaam te zijn. Maar daar is ze aan gewend, na vier jaar in Zweden te hebben gewoond. "Het lukt me, ik red me. Ik heb het niet zo snel moeilijk. Ik voel me een sterke vrouw." Over haar verbroken relatie wil ze weinig kwijt. "Ik ben echt niet veranderd. Daar heeft het niet mee te maken."

Niet eeuwig
Haar tijd in Spanje is daarnaast niet voor eeuwig. Ze ziet het niet zitten om na haar carrière in Barcelona te blijven. "Nee. Voetbal is mijn leven. Daarom maak ik bewuste keuzes om een betere voetbalster te worden. Maar na mijn carrière ga ik lekker in Nederland wonen hoor. Honderd procent."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen