Overslaan en naar de inhoud gaan

Reizigers opgelet: spoorwerkzaamheden rondom Maastricht

Geplaatst opdinsdag 13 november 2018 - 11:42

Treinreizigers moeten in het weekend van 17 en 18 november rekening houden met vertragingen. Door werkzaamheden rijden er rondom Maastricht geen stoptreinen.

Ook rijden er geen NS Intercity's tussen Maastricht en Sittard. Dat komt door werkzaamheden aan het spoor bij station Maastricht.

Aangepaste dienstregeling
Als alternatief kunnen reizigers richting Sittard reizen met de Arriva stoptrein tussen Maastricht en Sittard. Hierbij moeten ze wel extra letten op de aangepaste dienstregeling. De vertrektijden en perronindelingen wijken af van de normale dienstregeling. Ook moet er rekening gehouden worden met een langere reistijd.

Stopbussen
Voor de reizigers tussen Maastricht en Valkenburg zet Arriva stopbussen in. Reizigers voor de richting Maastricht Randwyck kunnen gebruik maken van de stadsbussen.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen