Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Reizigers krijgen het lastig: A2 dicht, minder treinen

Geplaatst opvrijdag 6 april 2018 - 9:32

Reizigers die komend weekend via de A2 richting Maastricht willen rijden of de trein nodig hebben, komen er bekaaid vanaf. De A2 is deels afgesloten en er rijden geen treinen op twee Limburgse trajecten.

Rijkswaterstaat gaat van vrijdag 21:00 uur tot maandag 05:00 uur onderhoud uitvoeren aan het asfalt tussen knooppunt Kerensheide en knooppunt Kruisdonk. Dat gebeurt ook nog in het weekend van 20 en 21 april en van donderdag 26 tot zondag 29 april.

A2 afgesloten
Door die werkzaamheden is dat deel van de A2 afgesloten. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten, net als verzorgingsplaats Vossedal en het tankstation. Weggebruikers zullen er door het omrijden via de A76 en A79 zo'n vijftien minuten langer over doen om op de plaats van bestemming te komen.

Geen treinen
Tussen Weert en Sittard en tussen Swalmen en Roermond zijn er dit weekend werkzaamheden aan het spoor. Daardoor rijden er geen treinen tussen Eindhoven en Sittard. Ook de Arriva-treinen gaan niet over het spoor tussen Swalmen en Roermond.

Bussen
Reizigers naar Eindhoven of Sittard kunnen de stopbus of intercity pakken die tussen Eindhoven en Weert rijden. Ook pendelen er snelbussen tussen Weert en Sittard. Er rijden wel treinen tussen Roermond en Sittard. Er worden ook bussen ingezet tussen Swalmen en Roermond. Door het omreizen zal de reistijd een kwartier tot een half uur langer zijn dan normaal.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen