Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek

MAA: Liever samenwerken dan concurreren met Schiphol

Vliegveld Maastricht Aachen Airport (MAA) wil niet langer concurreren met Schiphol, maar ermee samenwerken. Dat zegt MAA-directeur Jos Roeven woensdag.

Fietsen mogen weer mee op de trein
Iedereen mag weer gewoon op de trein stappen en doet dat ook

Alle passagiers mogen zonder uitzondering weer op de trein stappen nu het kabinet de reisbeperkingen voor het openbaar vervoer heeft versoepeld.

Sneltram Maastricht-Hasselt
Stukje Hasselt laatste horde voor sneltram

Een nieuw tracé door Hasselt van de sneltram Hasselt-Maastricht mag geen negatief effect hebben op het aantal beoogde reizigers.

'Dure opritreinigers' blijken Britse oplichters

De politie waarschuwt voor Britse oplichters, die voorstellen je oprit te reinigen en je vervolgens een flinke smak geld laten betalen. Het zou gaan om travellers, een Engelse benaming voor woonwagenbewoners, die voor het laatst gezien zijn in Doenrade en Merkelbeek.

Drukte in Maaslijn-ochtendspits sterk afgenomen

De drukste trein in de ochtendspits op de Maaslijn tussen Roermond en Nijmegen is veel minder vol geworden, nu scholen in Nijmegen hebben geschoven met lestijden.

Deense bus noodgedwongen aan de kant: reizigers onwel

Een groep Deense reizigers heeft een heftige nacht achter de rug. De mensen waren in de nacht van zondag op maandag onderweg, maar moesten ter hoogte van Beek stoppen, omdat een aantal mensen onwel werd.

Volle treinen Nijmegen-Venlo door aanrijding met persoon

Door een aanrijding met een persoon op het traject tussen 's Hertogenbosch en Eindhoven, zijn de treinen van Nijmegen naar Venlo overvol.

Forse passagiersgroei voor Maastricht Aachen Airport

Door enkele nieuwe bestemmingen heeft Maastricht Aachen Airport in het afgelopen kwartaal het aantal reizigers aanzienlijk zien toenemen.

Verbeterd perron leidt tot ontevreden reizigers

Op station Mook-Molenhoek heeft ProRail, naar eigen zeggen, de 'wachtbeleving verbeterd', maar de reizigers zijn er alles behalve blij mee.

Stoeptegels zorgen voor vertraging op het spoor

Het treinverkeer tussen Sittard en Heerlen liep zondagmiddag vertraging op vanwege stoeptegels op het spoor.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten